matu napisał(a):Z papki robi się DIY, czyli możesz pierw ją odsączyć, zmielić moździerzem lub malaxerem i potem wysuszyć płatki lub walce. Dla mnie mrożenie nie ma sensu bo od razu robię DIY ze składników.
A to fakt tu masz racje.
Moderator: =Fresz=
matu napisał(a):Z papki robi się DIY, czyli możesz pierw ją odsączyć, zmielić moździerzem lub malaxerem i potem wysuszyć płatki lub walce. Dla mnie mrożenie nie ma sensu bo od razu robię DIY ze składników.
Aaron napisał(a):Próbował ktoś podać gotowaną brukselkę krewetkom ?
SUHY napisał(a):Maciek418 napisał(a):A jak z tą miętą? :D
to już ci mogę powiedzieć co na to redki i babulti .
po 2 min gotowania dostały listka , puki się przyglądałem nie było zainteresowania zbytnio jak wróciłem po 20 min pół listka już nie było a wykończyły go w nast 30 min .
ps: chyba się musiały przekonać do nowego bo teraz dostały drugi liść to rzuciły się natychmiast .
i po 45 minutach nie ma śladu , wszamały liścia .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości